Tandenbleek Strips online webshops

Published Mar 18, 21
6 min read

White Strips

(www. crest.com). Crest is, evenals OralB een product van Procter&Gamble(www. pg.com). Crest Whitestrips is het meest besproken en best beoordeelde tanden-bleekproduct in de wereld. 30 miljoen mensen zijn U al voorgegaan. Veel informatie en positieve reacties te vinden o. a. via Google en Youtube. Meest aanbevolen tanden-bleekproduct door Canadese en Amerikaans tandartsen door de meest veilige werking, Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit Al 10 jaar winnaar van talloze prijzen en onderscheidingen op gebied van schoonheid.

Een tijdje geleden zagen jullie al via Instagram stories (@irisxvi) en snapchat (@irisxvi, voeg me gerust even toe!) dat ik begon met Crest Whitestrips. Deze strips zijn in Amerika suuuper populair, maar hier in Nederland blijven we een beetje achter. Ik geef je vandaag mijn eerste indruk/review van de Luxe Professional Effects strips.

Crest Whitening Strips

nl De Whitestrips zijn lastig te verkrijgen in Nederland. Ik bestelde ze via Whitestripswinkel. Om heel eerlijk te zijn vertrouwde ik de website niet helemaal, maar ik kreeg netjes informatie en een paar dagen later lagen de strips op mijn deurmat. Gewoon betrouwbaar, dus. Er zijn meerdere soorten te verkrijgen.

Een halve kuur kost 18,30 en daar zitten tien strips in. Ik doe hier zelf twintig keer mee omdat ik de strips horizontaal doormidden knip. In principe kun je dus een hele kuur fixen voor 18,30 euro. De Whitestrips bestaan uit twee strookjes: één wat langere en één iets kortere. tandenbleek strips.

Crest Whitening Strips

White StripsWhitening Strips

Niet omdat ik gierig ben (misschien een beetje), maar omdat ik een een spalkje achter mijn tanden heb én het een beetje kansloos vind om de achterkant van m'n tanden mee te bleken. Als je wat grotere/langere tanden hebt, zou ik dit niet doen. Het is wel een mooie tip om geld te besparen ;-) Je plakt de strips op 'droge' tanden - tandenbleek strips.

Crest Whitening StripsWhite Strips


Ik heb nogal moeite met breeduit lachen omdat ik hele smalle kaken heb, dus de foto ziet er misschien wat raar uit, hahaha. Daarom zie je me full face ook nooit lachen. Zo ziet het er uit als je de strips op je tanden hebt. Dit is dus precies de helft van een strip, dit past prima op mijn tanden.

Tandenbleek Strips

Daarna werken ze niet meer. Ik noem deze review mijn eerste indruk, terwijl ik toch bijna door de hele kuur heen ben. Ik heb het gevoel dat ik nog een kuur nodig heb om maximaal resultaat te zien. Bij de strips krijg je een klein strookje waarmee je de kleur van je tanden kunt bepalen.

Tandenbleek StripsCrest Whitestrips

Ik zou mezelf ook op 5 neerzetten na de kuur. Maar eh, heeft het dan wel gewerkt? Ja en nee. Mijn verwachtingen waren misschien wel onrealistisch: ik hoopte na de kuur Gerard Joling te kunnen evenaren, maar helaas (crest whitening strips). Deze strips zullen sowieso beter werken als je echt veel verkleuring in je tanden hebt.

Whitening Strips

Op foto's zag je eigenlijk ook geen verschil, vandaar dat ik ze (nog) niet heb bijgevoegd. Ik ga nog een kuur doen, daarna zal ik voor en na foto's plaatsen - whitening strips. Tegen verkleuring werkt het wel degelijk! Als je een beetje bruinige/gelige vlekjes hebt, zijn die gegarandeerd weg of zelfs verdwenen door het gebruik van deze strips. tandenbleek strips.

Hierboven nog even een resultaat van een reviewer. Check hier het filmpje! Ik moet ook wel zeggen dat haar tanden aardig verkleurd waren. Ik heb ontzettend last gehad van mijn tandvlees na het gebruiken van deze strips. Dit kan twee dingen betekenen, namelijk dat je de strips te hoog op je tandvlees hebt geplakt óf dat je tandvlees/tanden te gevoelig zijn.

White Strips

Let ook op: de strips kleuren alleen de echte tand, dus geen kronen/aangezette stukjes tand/vullingen. Ja. Dit omdat ik denk dat ik het maximaal haalbare niet heb bereikt. Alleen als je geen gevoelige tanden hebt, geen kronen of vullingen en niet de verwachting hebt dat je tanden zo wit worden als die van Gerard (hij is echt hashtag goals).

Welke soorten Crest Whitestrips zijn er? Is het legaal in Nederland? Hoe gebruik je Crest en hoe lang blijven je tanden wit? Wat zijn de reviews en ervaringen met Crest?Waar kun je Crest whitestrips kopen? Waarschijnlijk heb je het bij een social media influencer gezien of via een ander kanaal ontdekt; Crest Whitestrips (white strips).

Oral B Whitening Strips

De werking is eenvoudig. Je plakt de strips op je gebit (boven en onder tanden). Afhankelijk van de kuur die je besteld hangt af hoelang je de strips op je tanden moet houden. Na een volledige behandeling zouden je tanden meerdere tinten wit moeten zijn - oral b whitening strips. Zie meer informatie over de werking van Crest hier, hier en hier.

White StripsCrest Whitening Strips

Er zijn whitestrips die snel werken tot aan whitestrips die minimaal 20 dagen lang, een uur per dag aan je tanden gekleefd moeten zijn. Overzicht van de whitestrips die momenteel verkocht worden: Advanced Vivid Professional Effects Surpreme Flexfit Gentle Routine1 Hour express De strips zijn te verdelen in meerdere levels.

Oral B Whitening Strips

De professional effects whitestrips zijn het populairst en worden het meest verkocht. Kort antwoord; nee. Deze whitestrips zijn in Europa verboden. In Amerika kun je ze vrij kopen. Ik heb de strips gebruikt (Professional Effects) en heb zelf niks gemerkt van deze schadelijkheid. Maximale toegestane waterstofperoxide voor tanden bleek strips in Europa zijn: 0,1% Waterstofperoxide Crest white strips: 6% De simpele werking van de strips verklaart voor een deel de populariteit.

Het aanbrengen van de strips is makkelijk. De verpakking waar de strips in verpakt zitten beschrijft duidelijk hoe je dit doet. Er zit ook een gebruiksaanwijzing bij. De meeste strips zijn voorzien van advanced seal. Dit zorgt ervoor dat de strips beter aan je tanden blijven kleven. De strips kleven zo goed dat je er zelfs water mee kunt drinken.

Whitening Strips

Doordat de strips zo goed werken, zijn ze ook heel populair. Mensen die het gebruiken zijn er heel lovend over. Mocht je last hebben van gevoelige tanden dan kun je een halve kuur proberen. Een andere mogelijkheid is, is dat je het gebruik van de strips over een langere periode uitsmeert.

Het resultaat zal misschien iets minder goed zijn dan wanneer je de strips dagelijks gebruikt. Vind je het toch nog te eng om de strips te gebruiken dan kun je ook een ander tanden bleek middel proberen - whitening strips. Bekijk hier een video review over deze whitening strips: Ondanks dat de strips officieel niet in Nederland verkocht mogen worden, zijn ze toch te koop via verschillende Nederlandse, maar ook buitenlandse webshops.

Oral B Whitening Strips

Lees ook mijn verhaal hoe ik bijna opgelicht werd bij de inkoop van Crest Whitestrips. Mijn ervaring met Crest white strips is zeer positief. Mijn tanden zijn echt een stuk witter geworden. Ik heb nauwelijks iets gemerkt van de waterstofperoxide en ik heb zelf vrij gevoelige tanden.

Frisse witte tanden, vrijwel niemand zegt daar nee tegen. Waar het eerst alleen bij de tandarts en specialist kon, is het tegenwoordig ook mogelijk om in het comfort van je eigen huis je tanden te bleken. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper. Velen gebruiken Crest 3D Whitestrips, maar wat is het precies en hoe werken ze? Crest Whitestrips zijn doorzichtige strips met een dun laagje whitening gel die je op je tanden kunt plakken.

Navigation

Home

Latest Posts

Krachttraining Voor Kickboksers - Sport

Published May 06, 21
7 min read

Kan Een Oorpiercing Beter Bij De Tattooshop?

Published Apr 30, 21
1 min read