Schorre Stem

Published Mar 23, 21
6 min read

Strottenhoofdmassage

help je keel beter te worden. Bouillon en kruidenthee van medicinale kruiden worden zowel voor drinken als voor spoelen en inhalatie gebruikt. Voedsel moet worden geconsumeerd in de vorm van warmte. Goed verwarmde sappen van wortelen, bessen van viburnum, rode en appelbes, zwarte bes. Ze worden gedurende een dag in een paar eetlepels in kleine slokjes genomen.

1 eetl. een lepel van het mengsel wordt op 300 ml kokend water gegoten en gedurende 2 uur met warmte toegediend, gefiltreerd (stem stem kwijt). In de voltooide infusie kunt u een dessertlepel honing toevoegen. Drink infusie van 2-3 eetl. lepel 4-5 keer per dag na de maaltijd.• De bladeren van zwarte bessen, medicinale medunitsa en distel van de apotheek - in 2 delen, het fruit (zaden) van gewone venkel, saliebladeren en bosframbozen - in 3 delen.

lepels van verzameling giet 0,5 liter kokend water, sta op een warme plaats gedurende 1 uur, filter. zingen stembanden. Infusiedrank nip gedurende de dag na de maaltijd.• Bloemen van tweekoppige moerasspirea, geneeskrachtige medunitsa en lijnzaad - in 2 delen, eucalyptusblad en geneeskrachtig kliskruidkruid - in 1 deel. Voor het koken 1 eetl.

Stem Acteur Worden

Drink overdag slokjes na de maaltijd. voor gorgelen Ze gorgelen herhaaldelijk met bouillon en infusie van kruiden gedurende de dag. Na elke spoeling is het nuttig om de keel 5 tot 7 minuten in het gebied van de tonsil te masseren en de keel grondig te reinigen.• Witte wilgenschors - 3 delen, wortels in de wortels - 2 delen, rechtopstaande en wortelrooswortels - elk 1 deel.

Een lepel van het mengsel wordt op 2 kopjes heet water gegoten, aan de kook gebracht en op een laag vuur gekookt gedurende 20 minuten, afgekoeld gedurende een half uur, gefilterd. Het resulterende afkooksel wordt gebruikt om 4-5 keer per dag na de maaltijd de keel (warm) te spoelen.• Althea-wortels - 3 delen, kruid van Hypericum, tijm, blackberry-bladeren, duizendbladbloemen - elk 2 delen.

lepels verzameling van 300 ml kokend water, sta warm gedurende 2 uur, filter. Voor 1 kopje afgewerkte infusie 1 eetlepel toevoegen. lepel apotheek calendula tinctuur.• Mallow bos (mallow) bloemen - 3 delen, oregano bloemen, bloemen of bladeren van Ivan thee - 2 delen, de vruchten van farmaceutische venkel - 1 deel (gemalen tot poeder).

Stembanden Heesheid

Een goed rustgevend en ontstekingsremmend effect bij keelontsteking, heesheid geeft inhalatie van stoom. Voor hen is het handig om een ​​cosmetische inhalator zoals "kamille" te gebruiken met planten als tijm, duizendblad, medicinale hysop, kattenkruid, kamferbasilicum, eucalyptus, hartige tuin, dennenappels. Apotheker, fitoloog met 25 jaar praktische ervaring Andrei Ivanovich Zalomlenkov. (Bron: "People's Doctor", №8 (290)Wanneer een verkoudheid soms een stem heeft - stembehandeling.

In 1 el. melk zet 2 theelepel. honing en een stuk boter, in de magnetron doen. Elke magnetronoven is anders, dus je moet de melk pakken als de boter volledig is gesmolten. Roer met een lepel en drink in kleine slokjes. Moet meerdere keren per dag drinken.- Met een ontsteking van de stembanden is de volgende remedie zeer effectief: 2 el.

stengels en bloemen van pioen giet 0,5 liter kokend water en laat gedurende anderhalf uur staan. Gorgelen met warme infusie, beetje bij beetje, maar vaak.- Maak een glas wortelsap, meng het met een paar lepels honing. mag zijn stem laten horen. Neem 1 eetlepel 4-5 keer per dag.- Je kunt gewoon veel geraspte wortels eten.- Voeg wat honing toe aan het glas hete melk en drink in kleine slokjes.- Eet langzaam een ​​warmgebakken appel.- Bereid een speciale thee tegen heesheid.

Hoe Raak Je Je Stem Kwijt

Althea bloeit met een glas kokend water, voeg een beetje honing toe en drink in kleine slokjes. Een uur later, herhaal. -100 g wortels koken in 0,5 liter melk. Zeef, drink melk en gorg ze. Overmatige spanning op de stembanden, verkoudheid, stress kan heesheid of stemverlies veroorzaken. Experts raden aan om het vermogen om spraak te reproduceren te herstellen om volledige stilte toe te passen.

Verpletter kamillebloemen, eucalyptusbladeren en goudsbloembloemen, meng gelijke delen van de grondstof. 1 eetl. Een lepel van het mengsel wordt op 300 ml kokend water gegoten, 2 minuten gekookt, gewikkeld. Moet 40 minuten aandringen. Deze infusie wordt gebruikt als spoeling 2 keer per dag in de ochtend op een lege maag en voor het slapen gaan.

0,5 kopjes anijs fruit giet 1 kopje water, kook gedurende 15 minuten, afvoer na onvolledige koeling. Voeg 1/4 kopje lindehoning toe, meng goed, kook opnieuw. Koel iets, giet 1 eetl - stembanden opwarmen. een lepel cognac. Eet om het half uur een eetlepel. irritatie stembanden. Seeds. Een half kopje anijszaad giet een glas kokend water, kook gedurende 15 minuten op laag vuur.

Mag Zijn Stem Laten Horen

Koel voeg 1 eetlepel cognac toe, drink elk half uur een eetlepel. Recept №1: warme melk gemengd met mineraalwater in een verhouding van 1/1. Drink gedurende de dag in kleine slokjes. Recept nummer 2: 0,5 liter warme melk, klop goed met één ei, voeg voorzichtig kleine porties boter en honing toe.

Recept nummer 3: voeg een snufje kurkumapoeder in een glas hete melk toe. Drink kleine slokjes 3-4 keer per dag. Recept nummer 4: voeg 1 el toe aan een glas kokende melk. l. boter en een kleine ui. Kook gedurende 10 minuten, haal van het vuur, laat iets afkoelen en drink de bouillon warm.

Irritatie StembandenValse Stembanden

Een keer per week moet je een glas bouillon van een stekelige distel nemen. Het wordt 10 minuten gekookt vanaf 1 eetl. l. zaden en 0,5 liter kokend water. Sta er 2 uur lang op. Na het drinken van bouillon wordt de keel besmeurd met aloë-sap en vervolgens met olijfolie.

Vocal

Marshmallow. In medicinale thee bereid uit een eetlepel vermalen Althea en een kopje kokend water, voeg 1 eetl. een lepel honing. Neem elk uur slokjes. Dill. Dit verhaal werd verteld door een vrouw wiens stem was verloren na een lange toespraak met een verslag. Hielp haar om de stem van inademing te herstellen met dillezaden.

l. zaad laten koken in 2 kopjes water, giet de bouillon in de theepot en inhaleer de stoom uit de theepot via de uitloop 3 keer per dag. Voor een volledige genezing duurt het een week. Tinctuur van het femur. Met een schor stem, wordt het aanbevolen om 15 druppels tinctuur van het femur te nemen.

Na dat filter. Drink drie keer per dag gedurende 30 minuten vóór de maaltijd, drinkwater. Lungwort. Het is al lang bekend over de verbazingwekkende medicinale remedies van lungwort, in de volksgeneeskunde wordt de plant gebruikt om longziekten te behandelen. Medunitsa bevat tannines en saponinen, die werken als verzachtend en slijmoplossend voor luchtweginfecties.

Wat Te Doen Tegen Heesheid

Hoofd MassageVocal Release

Medunitsya is onmisbaar bij de behandeling van de stembanden. Bereid om de infusie in een thermoskan voor te bereiden, 10 gram Lunitz-kruid, giet 400 ml kokend water. Sta twee uur lang aan en drink een infusie van 0,5 kopjes 4 maal daags 30 minuten voor de maaltijd - heesheid betekenis. Recept nummer 1: voeg in 0,5 kopjes warm gekookt water 2 druppels sandelhout of citroenolie toe, gebruik naast deze twee gereedschappen druppels alcoholische infusies van mirre of salie.Drink daarnaast thee van echinacea, klein hoefblad of tijm. Recept nummer 2: met het verlies van stemherstel is het mogelijk met behulp van laurier. Deze prachtige boom, het gebladerte bevat phytoncides, een verscheidenheid aan sporenelementen en wordt veel gebruikt in de traditionele geneeskunde. Als je de hele dag om de 15-20 minuten met een afkooksel gorgelt, wordt de stem snel hetzelfde - stembanden overbelast.

Navigation

Home

Latest Posts

Krachttraining Voor Kickboksers - Sport

Published May 06, 21
7 min read

Kan Een Oorpiercing Beter Bij De Tattooshop?

Published Apr 30, 21
1 min read