Aandoeningen - Fysiotherapie

Gepubliceerd dec. 25, 22
6 min read

Wanneer En Hoelang Je Een Brace Moet Dragen

Mijn zus had een licht verstandelijke beperking. Ik heb op haar ingepraat dat het beste was dat zij een nacht ziekenhuis zou doen. De dienstdoende arts weigerde hierna mijn zus op te nemen. Zij en de hoofdarts hebben bepaald dat zij aan hyperventilatie leed en gewoon naar huis kon. Het interesseerde de arts niet dat het problemen zou geven als mijn zus in haar woning de trap op moest lopen.

Mijn zus kon bijna de trap niet op en had na 15 treden blauwe lippen en kon bijna niet meer ademen. Twee dagen later is mijn zus, die niet meer de helderheid van geest had te alarmeren, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. 112 ambulance wilde niet komen voor hyperventilatie (diagnose SEH-arts) met heftige klachten maar heeft wel een motorambulancemedewerker gestuurd.

Wat Was Jouw Ergste Sportblessure?

In het ziekenhuis werd nu geconstateerd dat mijn zus een longembolie had. Die longembolie had zij al 24 Persoonlijke verhalen over medische missers op die zaterdag. Ze werd nu wel opgenomen. Hierna is er fout op fout gemaakt - Ik heb een sport-blessure. Mijn zus werd op de afdeling heelkunde geplaatst. Hier hebben zij haar paniek niet serieus genomen.

Klachten Aan Borst En RibbenFysieke Pijn En Haar Metafysische Betekenis

De apathie van mijn zus de volgende dag heeft niemand gealarmeerd. Zij had op de IC moeten liggen. Uiteindelijk overleed mijn zus aan de gevolgen van de embolie, hartfalen. Gekneusde ribben tapen of ribben intapen bij een ribfractuur. Dit had niet hoeven te gebeuren. Mijn zus is overleden doordat er een gebrek aan aandacht voor haar is geweest. Artsen nemen klachten van verstandelijk beperkte mensen niet serieus genoeg.

Klachten Aan Borst En Ribben

Hamstring PijnAandoeningen - Fysiotherapie

Mijn zus was twee maanden eerder gediagnosticeerd voor myastenia gravis, hiervoor was zij tijdelijk in behandeling in het betreffende verpleeghuis.’ ‘Ik was gediagnosticeerd voor niersteenvergruizing (hamstring pijn). Er waren goede foto’s van gemaakt. De cd met die foto’s moest worden overgedragen aan het ziekenhuis met de niersteenvergruizer. De cd is in het versturende ziekenhuis zoekgeraakt.

Er moesten dus nieuwe foto’s worden gemaakt. Die foto’s zijn buiten de diagnosticerende arts om gemaakt in opdracht van het secretariaat. Deze foto’s zijn opgestuurd naar het niersteenvergruizende ziekenhuis, alwaar ik me moest melden voor dagopname - wat was jouw ergste sportblessure?. Tijdens deze opname zou niersteenvergruizing plaatshebben. Bij de vergruizer aangekomen wilde men (terecht) niet behandelen omdat de foto’s van onvoldoende kwaliteit waren.

Rib Klachten

Ik Heb Een Sport-blessureIk Heb Een Sport-blessure

Kortom er zijn veel kosten gemaakt, die uiteindelijk geen enkel doel dienden (gebroken ribben).’ ‘Onze (gehandicapte) dochter van (destijds) 18 jaar lag in het ziekenhuis en kreeg aldaar een acute zwelling van een nier door waarschijnlijk een niersteentje. Zij moest, om de druk op haar nier te verminderen, onmiddellijk geopereerd worden, door de nier aan de prikken en het niervocht af te zuigen.

Gekneusde rib

Zorginstellingen als ziekenhuizen, zorgverleners als huisartsen, tandartsen, chirurgen en fysiotherapeuten zoeken en waarderen via ZorgkaartNederland

Tags: gekneusd, gebroken rib, rib, ribben, ribben gekneusd

Afgesproken was (door onder andere de behandelend kinderlongarts) dat onze dochter niet te lang aan de beademing mocht omdat ze daarna wel eens moeilijkheden zou kunnen krijgen met zelfstandig ademen door haar slechte longkwaliteit. Eerder was daardoor reeds een langdurige operatie aan haar scoliose niet uitgevoerd. Overdag werd de spoedoperatie echter steeds uitgesteld en uitgesteld.

Rugklachten - Fysiotherapie

Verder zou het langdurig beademen geen probleem zijn. Laat op de middag werd onze dochter voor de tweede maal geopereerd. De operatie slaagde, echter onze dochter werd nog langer aan de beademing gehouden omdat er een zogenaamde ‘lange leiding’ geprikt moest worden (Gekneusde of gebroken rib - Hier Heb Ik Pijn). Dit moest onder narcose en mocht alleen gebeuren door een anesthesist.

Door de prioriteit niet bij onze dochter te leggen maar bij andere geplande operaties, bleef onze dochter anderhalve dag aan de beademing terwijl we eerder in samenspraak met de kinderlongarts om die reden een andere operatie niet hebben laten uitvoeren. Het resultaat was dat onze dochter, nadat ze uit de narcose was ontwaakt, net een vis op het droge was.

Peesplaat Ontsteking

Omdat ze niet voldoende diep meer ademde, werd haar ademhaling vervolgens ondersteund door een apparaat en moesten haar longen schoon gezogen worden. Wonderwel knapte ze hier van op en ging het stilaan beter met haar totdat ….. haar longen door een wel erg lompe verpleegster werden uitgezogen en kapot gestoken, met het resultaat een longbloeding.

De arts heeft in alle toonaarden ontkend, wilde wel voor de klachtencommissie verschijnen, maar toen was het leed al geschied. Doordat hij in mijn dossier een en ander vermeldde werd ik door andere specialisten steeds teruggestuurd. Pas na drie jaar, toen ik me uiteindelijk zonder dossier me bij een specialist meldde, werd er serieus gekeken naar de fout en de gevolgen daarvan, maar toen was het al te laat.

Gekneusde Ribben - Blessure Wijzer

Medical Taping - Gebroken Of Gekneusde RibAandoeningen - Fysiotherapie

Het maakte trouwens niets uit, er werd toch niets aan gedaan want hij ontkende en gooide het op een ingewikkelde ingreep.’ ‘In verband met urineverlies werd een band om de blaas gebracht. En de band hadden ze niet goed geplaatst - Wanneer en hoelang je een brace moet dragen. De arts probeerde mij om te praten en weer een operatie te laten doen.’ ‘Omdat ik leed aan stressincontinentie is een bandje om de urinebuis geplaatst.

Kortom er zijn veel kosten gemaakt, die uiteindelijk geen enkel doel dienden.’ 26 Persoonlijke verhalen over medische missers 27 Heupen ‘Na een heupoperatie is mijn moeder te snel met een open wond naar huis gestuurd. Geplande fysiotherapie is nooit gestart. Na een aantal dagen van veel pijn constateerde de huisarts een trombosebeen.

Peesplaat Ontsteking

Gebroken RibbenHamstring Pees

In het ziekenhuis kreeg ze te veel bloedverdunners waardoor haar wond niet genas. Ze heeft twee keer in quarantaine gelegen vanwege het Norovirus en een ziekenhuisbacterie. Na bijna een half jaar in het ziekenhuis, waarin ze meerdere open wonden kreeg die niet genazen, is ze (in een rolstoel) ter revalidatie opgenomen in een zorghotel. Gekneusde Ribben - Blessure wijzer.

Nu, bijna anderhalf jaar nadat mijn gezonde, actieve (thuiswonende) moeder van 80 jaar voor een redelijk simpele heupoperatie naar het ziekenhuis ging, is mijn moeder blijvend invalide. Naast de verkeerde behandeling verwijt ik het ziekenhuis ook de slechte communicatie en informatieverstrekking zowel naar mijn moeder, vader en ons kinderen als intern binnen het ziekenhuis.’ ‘De nieuwe geplaatste heup is te lang, waardoor er constant spanning op mijn been staat. Pijn op de borst? - Beste oefeningen thuis.’ 28 Persoonlijke verhalen over medische missers ‘Diagnose spierscheuring in bovenbeen.

Wat Was Jouw Ergste Sportblessure?  • Waarom doet een gekneusde rib zo pijn?
  • Nu is mijn vraag mag ik gewoon gaan werken, met gekneusde rib als postbode?
  • Wat is een gekneusde rib en hoe kan dit het beste genezen?
  • Wanneer contact opnemen met de huisarts?

 


hamstring pijn

hamstring pijn

hamstring pijn

Het bleek een heupfractuur en pas na zes maanden (na gruwelijke pijnen en zeggen dat er iets niet goed was) opnieuw naar het ziekenhuis. Op de foto’s bleek dat de heup verkeerd aan elkaar gegroeid was. De heup is opnieuw gebroken en gezet, daarna is de heupkop afgestorven en heb ik op 18-jarige leeftijd een compleet nieuwe heup gekregen.’ ‘Breuk in linkerheup; aan rechterheup geopereerd - Klachten aan borst en ribben.’ ‘Tijdens een heupoperatie is mijn been drie centimeter langer geworden.

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie

Published Mar 27, 23
3 min read

Fruit Op Werk Bezorgen

Published Mar 25, 23
9 min read

Fysiotherapeut Tiel

Published Mar 24, 23
7 min read